HTML

snitt-ling

Filmek és kaják

Bevezető

2012.03.09. 16:27 Afiers

edeny_1331306665.jpg_1441x1060

Szeretettel üdvözlök mindenkit hobbioldalam megnyitása alkalmából.

Mivel nem értek ehhez a blogosdihoz, a webcsináláshoz pedig végképp nem, ezért az oldal pillanatnyilag úgy néz ki, ahogy. Lassan megtanulom persze, ki kivel van, és reményeim szerint egyszer jól is fogunk kinézni...

Szeretném előre leszögezni, hogy ez itt nem egy gasztroblog. Az egy olyan műfaj, amit sokan professzionális-tudományos, már-már művészi szinten űznek, és én nem ártom bele magam ebbe a műfajba. Mindössze szeretek főzni - persze nem tudok -, ha valami ehetőre sikerül, azt szívesen megosztom Veletek, hátha mind többen kapcsolódnak bele ebbe a sportba, ami meglepő sikerélményeket tud nyújtani, én nem hittem volna.

A másik hobbim a film. Kedves barátom, Gabi ötlete volt, hogy kössem össze a kettőt. A cím: snittling is az ő ötlete volt, copyright Salem-Bakai Gabriella. Gondolom ez úgy kellene kinézzen, hogy ha egy filmben esznek valami jelentőset, akkor keressük meg annak a receptjét, és hajrá. Nos egyelőre valami laza kapcsolódást tudok elképzelni a két terület között, nem hiszem, hogy minden recept filmhez fog kötődni, és az sem biztos, hogy ha megemlítek egy filmet valamelyik bejegyzésben, abból automatikusan ebéd lesz. Mindenesetre vágjunk bele, hátha kifő belőle valami.

Az itt közölt recepteket legnagyobbrészt valahonnan kaptam vagy gyűjtöttem. Igyekszem a saját tapasztalataimat megírni, de mindenhol - ahol lehet - feltüntetem az eredeti forrást. Ez nemcsak jogilag fontos, hanem egyben tiszteletadás is.

 

Vágjunk bele, és ne habozzatok visszajelezni! Lehet lájkolni meg mindent, ami egy korszerű bloggal szemben elvárás ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://snittling.blog.hu/api/trackback/id/tr804300066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása